12 sep 2021

DAMJANOVIĆ ODAO SEDMODNEVNI POMEN VLADI CRNE GORE

0 Comment
Predstavnik naše organizacije Aleksandar Damjanović je danas ispred zgrade Vlade odao sedmodnevni pomen 42. Vladi Crne Gore.
On je želio ispred ulaznih vrata da postavi pogrebno obilježje, ali su ga u tome spriječili pripadnici policije koji obezbjeđuju zgradu pa je Damjanović krst postavio na zaštitnoj ogradi koja se nalazi preko puta Vlade kako bi premijera Zdravka Krivokapića kada pogleda kroz prozor pośecalo da je njegova Vlada za crnogorske patriote mrtva.
“Vlada je 5.septembra zbog svog odnosa prema građanima koji su branili dostojanstvo države umrla i ona više ne postoji”, saopštio je naš preśednik.
Damjanović je poručio premijeru Krivokapiću da očekuje da će platiti svaku suzu koja je prolivena na Cetinju zbog njegove odluke da se narod zasipa suzavcima i gumenim mecima.
Naš predstavnik je takođe poručio Krivokapiću da “sila Boga ne moli i da Bog silu ne voli” tako da očekuje da će mu Bog suditi kao što on sudi Crnoj Gori od kako je preuzeo funkciju premijera.
Damjanović je kazao da “srpski svet” ne mora da brine za propagatore svoje misije u Crnoj Gori jer ih u državnim institucijama ima više nego što je to bio slučaj 1918. godine.
Zabrana obavljanja performansa ispred ulaznih vrata zgrade Vlade je pokazatelj da izvršna vlast gasi slobodu govora
[top]