30 avg 2021

DAMJANOVIĆ ALEKSI BEČIĆU POKLONIO KOMPAS

0 Comment
Predśednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović je povodom godinu dana od političkih promjena lideru Demokrata Aleksi Bečiću poklonio kompas.
Damjanović je kazao da političke promjene nijesu donijele ništa dobro Crnoj Gori i da njima nijesu zadovoljni ni konsekventi izvršne vlasti ali oni  setisvakciju pronalaze u činjenici da imaju mogućnost da u državnoj upravi uhljebljuju svoje kadrove.
On  je albanskom, bošnjačkom, srpskom i crnogorskom političaru Bečiću  odlučio da pokloni kompas kako bi se lakše snašao jer su on i njegove Demokrate  izgubljeni u vremenu i prostoru.
Damjanović je izrazio očekivanje da će kompas lideru Demokrata pomoći da konačno pronađe pravac i put djelovanja što nažalost do sada nije imao.
Predstavnik naše organizacije je kazao da ga na ovaj velikodušni gest nije instruirala nijedna politička partija niti Brano Mićunović koji mu je sugerisao  da ne pomaže Bečiću već da ga pušti da se sam čeliči i nađe svoj politički pravac.
Damjanović je u video poruci poručio Aleksi Bečiću da će nastaviti  da se sam bori protiv njegove izdajničke politike koja je ista kao ona koju je vodio Savo Fatić 1918. godine.
[top]