16 apr 2021

DA LI JE SDP-u VAŽNIJA FOTELJA DRAGANA ŠIMRAKA OD ODBRANE CRNE GORE?

0 Comment
Na lokalnim izborima koji će se održati 9.maja u Herceg Novom u crnogorskom bloku neće nastupiti SDP. Ova partija je svoje neučešće na lokalnim izborima pravda ‘’lošom epidemiološkom situaciom ‘’što je notorna laž.
Naime predśednik oo SDP Herceg Novi Dragan Šimrak koji u opštini obavlja funkciju menadžera je sa nosiocem liste Demokrata  Stevanom Katićem postigao dogovor da im da glasove a da za uzvrat u koliko lista koju predvodi aktuelni predśednik opštine bude formirala vlast zadrži funkciju koji sada pokriva.
Ovim putem šaljem poruku i pitam funkcionere SDP-a da li im je važnija Šimrakova fotelja ili odbrana Crne Gore i da li se država brani uloskom u koaliciju sa njenim negatorima?
Nije ovo prvi put da SDP ide sa četnicima pored Herceg Novog ova partija je u Kolašinu vršila vlast sa četnicima a 2016. godine su takođe sa četnicima pokušali da sruše Vladu Mila Đukanovića i da nam se država uređuje po pravilima srpskog sveta.
Evidentno je da se patriotizam ove partije jedino može mjeriti  vršenjem funkcija u Vladi, Aerodromima, Morskom dobru Fondu zdrastva.  Ovo najbolje govori o njihovoj dosljednosti i obrazu.
Poručujem funkcionerima SDP-a da se Crna Gora ne može braniti tvitovanjem i ulaskom u koalicije sa onima koji ne priznaju tekovine 21. maja.

[top]