13 okt 2023

DA LI ĆE MILOJKA SPAJIĆA ZABOLJETI STOMAK OD DRITANOVE TORTE?

0 Comment
Kada se pomirio sa sudbinom da više neće biti premijer Dritan Abazović je za potrebe pravljena torte koju će uručiti svom nasledniku, poslao u Mojanoviće Božanu Jelušić i Suadu Zoronić da nabave jaja od prepelice.
Abazović je crnogorsku javnost u više navrata obaviještavao kako je torta spremna i da je u ledari zamrzivača gdje čeka novog premijera da je degustira.
Znajući “ iskrenost” prema Crnoj Gori od poslanica URE  Jelušić i  Zoronić kao građanin sam zabrinut da li je torta napravljena od kvalitetnih sastojaka.
Ako je budu pravile logikom kojom su obavljale funkciju poslanica postoji ozbiljna sumnja da neće biti lagana za degustaciju.
Posle ozbiljnih analiza pravljenja torte nameće se logično pitanje, da  li će novog premijera Milojka Spajića zaboljeti stomak od degustacije?
Nakon kurtoazne primopredaje vlasti čim śede u fotelju Spajiću će početi bolovi u stomaku, možda i u želudcu kada vidi kakvo nasleđe mu je ostavila Abazovićeva Vlada.
I mnogo iskusniji političari od Milojka Spajića bi ośetili bol od muke koju im je ostavio Dritan Abazović zbog svog (ne) znanja.
Milojko Spajić je u treningu pa nam preostaje da se nadamo da njegov organizam može svariti sve probleme koje mu je doktor Abazović predao u vidu zamrznute torte.
Biće zanimljivo kada Spajić bude sa građanima dijelio utiske o ukusima Dritanove torte koja siguran sam ima gorak ukus kao čaj od ive.
Dok se Milojko Spajić muči sa grčevima u stomaku Aleksa Bečić iz prikrajka vreba da makar jednom vodi śednicu Vlade.
Možda bi samom Spajiću bilo bolje da je probao patišpanj iz Ševara koji je napravljen od mnogo zdravijih sastojaka neko Abazovićeva (ne) zdrava torta.
Na kraju nadam se da Milojkove posledice od Dritanove torte koju su zamutile Suada i Božana neće ośetiti građani koji dok čekaju politički rasplet zahvaljujući akciji STOP INFLACIJI piju sok od zove.
[top]