02 jun 2022

CRNOGORSKA ZASTAVA UKLONJENA UZ AMINOVANJE DEMOKRATA I URE

0 Comment

Najnovija odluka lokane samouprave Nikšića kao i njihovo saopštenje za obrazloženje uklanjanja crnogorske zastave sa fasade zgrade opštine je sraman gest koji zaslužuje osudu. Ovakva nečasna odluka se nije mogla donijeti bez aminovanja Demokrata i URE koji takođe čine lokalnu vlast.
Ovim činom administracijua kojom rukovodi prva kokarda našeg grada Marko Kovačević je obrukala Nikšić i pokazala da nije dostojna da njime administrativno rukovodi.
Nadamo se da ćemo uskoro imati priliku da čujemo reakciju Demokrata i URE čiji su lokalni funkcioneri učestvovali u donošenju ove sramne odluke.
Radi objektivne ingormisanosti crnogorske javnosti želimo da kažemo da je zastava na fasadi zgrade opštine  bila postavljena po Zakonu o državnim simbolima  i Danu državnosti kao i da današnje saopštenje lokalne samouprave kojim su pokušali da prikriju crn obraz nije bazirano na činjenicama.
Ovakva mržnja prema državnoj zastavi Crne Gore od strane lokalne samouprave koju podržavaju Demokrate i Ura je nezapamćena sramota kakvu naša država ne pamti.
Neshvatljiva je mržnja prema svemu što je nesrpsko a koju personifikuje lokalna samouprava na čelu sa Markom Kovačevićem koji je pokazao da nije dorastao da obavlja funkciju predśednika manjeg dijela građana Nikšića.
Nadamo se  da će odlazeći predśednik Marko Kovačević biti principijelan  i sa fasada zgrada skinuti cerade u čijem je postavljanju i sam učestvovao kako bi pred lokalne izbore ušićario sitne političke poene.
Lokalna samouprava  bi trebala da se ugleda na 42. izdajničku Vladu Zdravka Krivokapića kako je završila nakon desanta na Crnu Goru tako da i njih ista sudbina čeka mnogo brže nego što očekuju.
Vjerujemo da će građani Nikšića dati adekvatan odgovor lokalnoj samoupravi zbog ovog sramnog gesta koji jedino može da služi na obraz onima koji su ga inicirali.
Sigurni smo  da se danas itekako kaje veći dio  građana Nikšića koji su na lokalnim izborima svoj glas dali koaliciji koja kalja obraz Nikšića i Crne Gore.
Na kraju poručujemo lokalnoj samoupravi da je slobodarski Nikšić pobijedio mnogo veće izdajnike od  od njih koja njime administrativno rukovode.

[top]