20 nov 2021

CRNA GORA ĆE VJEČNO PAMTITI MERIMU NJEGOMIR

0 Comment

Smrt estradne umjetnjce gospođe Merime Njegomir je veliki gubitak za muzičku scenu Crne Gore.
Ona  se sa posebnim poštovanjem odnosila prema  našoj državi i uvijek se rado odazivala svim pozivima za nastupe za koje je uvijek vladalo veliko interesovanje.
U svojoj bogatoj  karijeri je snimila dva CD-a crnogorskih pjesama i održala veliki broj koncerata širom Crne Gore.
Gospođu Merimu će Crna Gora između ostalog  pamti po jednoj od najljepsih pjesama koju joj je podarila Korita Ivanova, a  koju je ostavila generacijama koje dolaze kao spomenik na njenu veličanstvenu karijeru.
Merima Njegomir je bila prije svega veliki čovjek i umjetnik što znamo svi mi koji smo imali priliku  da sarađujemo sa njom.
Naša organizacija je imala veliko zadovoljstvo i čast da sarađuje sa Merimom na projektima koji su posvećeni Crnoj Gori.
Uvijek je sa zadovoljstvom odazivala našem  pozivu i nikada joj honorar nije bio uslov  dogovora već je samo tražila  kvalitetnu produkciju za dobar zvuk i muziku.
Iskreno se nadamo da će Crna Gora cijeniti poštovanje  i odnos prema njoj koje je iskazivala  Merima i da će joj se adekvatno odužiti.

Draga gospođo Merima hvala Vam za sve pjesme koje ste nam podarili, Crna Gora i naša organizacija  će Vas sa posebim pijetetom  vječno pamtiti.

[top]