03 avg 2020

CKM SE ŽALILA SAVJETU RTCG

0 Comment

 

 

 

 

 

 

 

 

SAVJET RTCG

Predśednik, g-din Ivan Jovetić

ŽALBA

 

Uvaženi gospodine Jovetiću,

Naša organizacije je osnovana 2009. godine sa ciljem očuvanja crnogorskog kulturnog nasleđa i  obilježavanjem značajnih datuma crnogorske istorije. Do dolaska Božidara Šundića na čelu RTCG  sa televizijom smo imali korektnu saradnju. Od trenutka kad je gospodin Šundić u zgradi televizije napao našeg predstavnika Aleksandra Damjanovića od tada nam RTCG ne objavljuje niti jedno saopštenje niti izvještaj sa događaja obilježavanje Dana državnosti i nezavisnosti.

Ovom prilikom Vas obavještavamo da nam zadnjih trideset saopstenja koje smo poslali portalu i  pvom progra nijesu objavljena, niti su naši prijelozi  za slanje tv ekipe koje bi napravile izvještaj sa proslava državnih praznika  prihvaćeni.

Ovakav odnos RTCG prema organizaciji koja promoviše najveće vrijednosti Crne Gore je poražavajući  imajući u vidu činjenicu da Božidar Šundić  zloupotrebjava državnu televiziju kao da je njegova privatna svojina. Direktor Šundić je zabranio urednicima programa i portala da objavljuju bilo šta što se tiće naše organizacije što su nam urednici u nezvaničnom razgovoru i potvrdili.

Obraćamo Vam se sa Molbom da nam na televiziji svih građana omogućite status koji imaju i ostale nevladine organizacije, kao i da direktoru Božidaru Šundiću zabranite da koristi televiziju za obračune sa organizacijama koje nijesu po njegovom ukusu.

Najljubaznije Vas molimo da nam odgovor pošaljete pisanim putem na email [email protected]

 

S poštovanjem

Radivoje Nikolić  sr

Predśednik UO

[top]