21 maj 2019

CENTRALNA PRSOSLAVA DANA NEZAVISNOSTI VECERAS NA TRGU SVETOG PETRA CETINJSKOG

0 Comment

        CENTRALNA PRSOSLAVA DANA NEZAVISNOSTI VECERAS NA TRGU SVETOG PETRA CETINJSKOG                                                                                         

Crnogorska kulturna mreža večeras sa početkom od 20 ura na Trgu Svetog Petra Cetinjskog organizuje veliku Narodnu proslavu Dana nezavisnosti. U programu će nastupiti Orkestar Vojske Crne Gore, polaznici JPU Đina Vrbica, đeca  različitih vjera i nacija koja će pjesmom Crnoj Gori čestitati praznik, škola pjevanja D-moll, guslar Nikola Krulanović, glumci Anastasija Radoman, Milica Šćepanović i Vukan Pejović dok će koncerte održati Bojan Marović i Aco Pejović. Crnoj Gori će 21. maj ćestiati sportisti koji su u minuloj godini postigli zapažene rezultate.

Našoj organizacije je veliko zadovoljstvo što ćemo u Glavnom gradu Crne Gore po prvi put upriličiti događaj koji je posvećen 21. maju. Posebno nas raduje veliko interesovanje koje vlada za ovaj događaj, i uvjereni smo da će izvođači koji ućestvuju u programu napraviti dobru zabavu za sve građane koji budu prisutni na događaju.

Pozivamo sve građane Crne Gore koji su u prilici da prisustvuju događaju na kojem slavimo važan datum crnogorske istorije ,i na kojem promovišemo najveće vrijednosti naše države multietničnost i multikulturalnost. Budimo večeras svi jedno bez obzira na vjeru i naciju bez obzira na političko opredjeljenja jer je Crna Gora iznad svih nas.

[top]