22 avg 2021

BRĐANIN I SEKULOVIĆ DA PODNESU NEOPOZIVE OSTAVKE

0 Comment
Danas se na Cetinju desila velika  bruka u režiji ministra MUP-a Sergeja Sekulovića i direktora Uprave policije Zorana Brđanina.
Za rubriku vjerovali ili ne je odluka  ova dva “talenta” da policija čuva pod punom opremom i zaštitnim ogradama  cetinjski manastir od crnogorskih patriota.
Ovim gestom Sekulović i Brđanin su obrukali časni policijiski poziv i uniformu. Istinski mi je žao policajaca koji su zbog borbe za egzistenciju nadam se (ne) voljno izvršavali ovaj sramni zadatak.

Pozivam Sergeja Sekulovića i Zorana Brđanina da u koliko imaju grama moralne odgovornosti podnesu neopozive ostavke zbog sramnih odluka koje su donijeli.
Ovaj nakaradni gest za mandata vlade Zdravka Krivokapića se dešava drugi put što je jasan pokazatelj da je vlada antidržavna.
Crnogorci i građani Cetinja nijesu mogli ni sanjati da će nakon 30. avgusta crnogorska policija od njih  braniti cetinski manastir.
Ne postoji slobodnomisleči čovjek  kojem nije jasno da državni funkcioneri služe interesima druge države kao i da su političke promjene Crnoj Gori donijele okupaciju i krađu nacionalnog identiteta.
[top]