27 avg 2021

BILBORDI DOBRODOŠLICE U ČAST DOLASKA ERDOGANA

0 Comment
Crnogorska kulturna mreža je u čast pośete    predśednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana Crnoj Gori postavila bilborde dobrodošlice na kojima piše “ Dobro došao prijatelju crnogorskog naroda”.
Ovim gestom smo željeli da izrazimo poštovanje prema gospodinu Erdoganu i prijateljskom narodu Turske koju su prošle godine tokom pandemije coronavirusa uputili izdašnu  medicinsku pomoć građanima naše države.
Narod Republike Turske i predśednik Erdogan su osvjedočeni prijatelji naše države pa je ova pośeta veliki događaj za Crnu Goru.
Žao nam je što predśednika Erdogana neće dočekati Rafet Husović čovjek koji je svojim političkim i ljudskim djelovanjem zaslužan što je danas Crna Gora građanaska država i što je Republika Turska pomogla mnoge projekte u Crnoj Gori.
Sigurni smo da će se predśednik Erdogan tokom boravka u Crnoj Gori ośećati kao u svojoj kući i da će ośetiti prijateljski odnos koje naš narod gaji prema građanima Republike Turske.
Ono što je poražavajuće za našu državu jeste to što će gospodina Erdogana u ime crnogorskog naroda između ostalig dočekati  Krivokapić, Abazović i Bečić
.
[top]