13 avg 2021

BEČIĆ OMALOVAŽAVA STAV GRAĐANA CETINJA

0 Comment
Najnovija izjava predśednika Skupštine Alekse Bečića u kojoj poziva građane da na Cetinju 4.septembra dočekaju mitropolita Joanikija  Mićovića i prisustvuju njegovim ustoličenju se jednimo može okarakterisati kao čin izrugivanja rodnom gradu.
Nakon negodovanja koje su iskazali cetinjani prema činu ustoličenja mitropolita Srpske pravoslavne crkve Bečić je ciničnom porukom pokušao da pridobije jeftine političke poene koji će mu se po svemu sudeći obiti o glavu na prvim izborima.
On je ovom izjavom sebi previše dao za pravo da omalovažava stav građana Cetinja koji brane dostojanstvo i ponos svog grada i Crne Gore.

Znajući da je Aleksa više puta mijenjao svoje  ideologije za očekivati je da on nema razumijevanje za borbu koju vode građani njegovog rodnog  grada koji je nažalost i ovog puta kao 2006. godine izdao.
Poigravati se sa obrazom građana Cetinja je krajnje neodgovorno i taj gest zaslužuje najoštriju osudu ali nažalost Aleksa za to ne mari jer je njegov osnovni cilj da sačuva beneficije koje mu funkcija koju obavlja donisi.
Još jednom je crnogorska javnost imala priliku da se uvjeri u Bečićev populizam kojim vodi tihi rat sa Demokratskim frontom oko borbe za srpsko biračko tijelo.
Na kraju poručujem Aleksi da u životu postoje ponos i dostojanstvo i oni su iznad fotelje i bilo kojeg drugog interesa.
[top]