23 sep 2021

BEČIĆ NA PRESU ZABORAVIO DA SPOMENE OTIMANJE SVETINJA I IZDAJU CRNE GORE

0 Comment
Na press konferenciji povodom godišnjice od konstituisanja aktuelnog saziva Skupštine Crne Gore predśednik zakonodavnog doma Aleksa Bečić je svjesno zaboravio da se osvrne na sramnu ulogu ove institucije.
Naime ovaj saziv crnogorskog parlamenta je zahvaljujući glasovima vladajuće većine donio odluku da se od Crne Gore otmu svetinje i predaju u vlasništvo vjerskoj zajednici strane države koja ni po kojem osnovu na njih ne polaže pravo.
Magistar Bečić je hvalospjevima na račun zakonodavnog doma pokušao da sakrije izdaju Crne Gore od strane skupštinske većine čiji je jedan od stubova oslonaca i partija kojoj on pripada.
Jeftinim populističkim trikovima predśednik Aleksa Bečić je želio da zamaže oči nacionalnim Crnogorcima zbog anticrnogorske politike koju je vodila institucija na čijem je čelu.
Rekonstrukcija zgrade, direktan prenos śednica  odbora, parlamentarni kanal i skupštinski studio ne mogu prikriti bruku koju je Skupština uradila Crnoj Gori od kada je Bečić na njenom čelu.
Predśednik Bečić je istakao da će ova anticrnogorska izvršnja vlast trajati do kraja mandata što se može okarakterisati narodnim poslovicom “ snila baba što joj milo bilo”.
Magistar Aleksa je u velikoj zabludi u koliko smatra da građani ne vide da on zakonodavni dom zloupotrebljava u svrhu sopstvene promocije čiji račun plaćaju građani bez obzira na vjeru i naciju.
Preporučujem lideru Demokrata da popriča sa Rankom Krivokapićem kakav je ośećaj kada se ostane bez udobne fotelje predśednika parlamenta jer ga po svemu sudeći uskoro ta sudbina čeka.
Na kraju vjerujem da će magistar Bečić ubrzo  shvatiti da je uzalud krečio jer mu građani  neće oprostiti izdaju Crne Gore.
[top]