03 maj 2021

BEČIĆ I JOANIKIJE OZVANIČILI KOALICIJU

0 Comment
Predśednik Demokrata i administrator Srpske pravoslavne crkve Joanikije Mićović su juče u Beranama ozvaničili koaliciju.
Nevjerovatno je da u uskršnjem govoru umjesto da govori o praštanju i ljubavi Joanikije govori o doprinosu koji je Bečić dao uvećanju imovinskog kartona  SPC i sversdno mu se zahvaljuje.
Administrator SPC je takođe kazao da će Bečić učinjeti još mnogo toga pretpostavljam da je mislio na još neku štetu Crnoj Gori i Crnogorcima.
Svrstavanjem  na stranu Demokrata i radom protiv  DF-a Joanikije rizikuje podršku Sabora SPC  za izbor na mjesto Mitropolita  jer mu zvanični Beograd koji ima uticaj na crkvenu politiku to neće oprostiti.
Evidentno je da se Joanikije posle nikšićkih izbora a pred hercegnovske stavlja na stranu Demokrata i vjernicima ove crkve daje doznanja za koga treba da glasaju.
Predśednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sbližavajući se sa Joanikijem želi da za sebe pridobije podršku SPC i zasluge za otimanje crnogorskih svetinja i prenos vlasništva  drugoj državi što je jedna od najvećih izdaja nakon one iz  1918. godine.
Lider Demokrata Bečič ne birajući način i sredstva prvenstveno ne plašeći se Boga i njegovog suda je spreman na sve samo da sačuva udobnu fotelju  i beneficije koje mu ona donosi.
Ono što sam u javnim nastupima tvrdio to se ispostavilo da je Joanikiju birački spisak i bavljenje politikom bliže od Svetog pisma i Jevandjelja.
[top]