09 avg 2021

BEČIĆ ČESTITKOM KOJU JE UPUTIO VATERPOLISTIMA SRBIJE DOKAZAO ZA KOGA MU SRCE KUCA

0 Comment
U diplomatskoj praksi je nezabilježeno da visoki funkcioner jedne države čestita osvojenu medalju sportistima druge države.
Gest Alekse  Bečića da srpskim vaterpolistima čestita zlatnu medalju  je nezapamćen diplomatski skandal koji nije zapamtio čak ni Novak Kilibarda  koji je kao i aktuelni predśednim Skupštine  mijenjao nacionalne ideologije.
Aleksa nije mogao da prikrije pripadnost Srbiji  zbog uspjeha njenih vaterpolista što je jasan pokazatelj da mu je Republika Srbija bliža srcu od matične Crne Gore.
Dok nije izabran za predśednika Skupštine  Bećić nikad nije upućivao čestitke crnogorskim sportistima niti je na svojim društvenim mrežama objavljivao citate Slavka  Perovića.
Za mene ovaj gest Bečića nije začuđujući znajući da se kao omladinac SNP-a zalagao da Crna Gora ne obnovi svoju nezavisnost i bio veliki oponent aktuelne crnogorske zastave.
Ne bi me iznenadilo da Aleksa  u narednom periodu uputi čestitku nekom farmeru što mu se otelila krava ili što mu je ovca ojagnjila dvoje jagnjadi.
[top]