19 jul 2021

ANDRIJA MANDIĆ ISTURA DRUGE DA UMJESTO NJEGA PRIME  UDARAC PA ONDA NOSI OBLOGU

0 Comment
Najnoviji javni istup golobradog mladića Nemanje Baošića koji je potpisao odgovor meni koji je pisan u nekoj od raskošnih kancelarija na Andića vencu je pokazatelj da četnički vojvoda Andrija Mandić nema hrabrosti da sam sebe brani.
Za nas koji poznajemo Rajovu biografiju to nam ništa nije novo uvijek je on nalazio druge da umjesto njega “prime udarac” a da on sa oblogom ide u Srbiju i žali se kako ga boli.
U najmanju ruku sam očekivao da će Slaven Radunivić isturiti sebe da primi udarac umjesto svog lidera, no izgleda i Slaven  se opametio ne želi da bude ono što je dugo bio u crnogorskom  parlamentu.
Zbog ovakve  “ kukavičke” strategije danas  po svim anketama Andrija  Mandić gleda u leđa svom političkom saborcu iz Mojanovića Milanu Kneževiću koji ima više robijaškog staža nego četnički  vojvoda  dana u izvršnoj vlasti.
Ni baba Vanga na koju se vojvodin pancir Baošić poziva u pasulju ne vidi kadrove  Demokratskog fronta u vladi kojoj ovaj politički savez postavlja dinamit u temelje samo još čeka da im iz Beograda stignu kapisle.
Andriji Mandiću predlažem da se dobro pripremi za borbu koja mu slijedi sa Aleksom Bečićem ko će od njih dvojice biti prva kokarda Srbije u Crnoj Gori.
Na kraju poručujem golobradom  funkcioneru DF-a Nemanji Baošiću da ne dozvoli da bude Rajova kuka i motika za potkusurivanje jer ima i časnijih  načina za napredovanje u politici.
[top]