02 maj 2022

ANDRIJA MANDIĆ DA SE IZVINE CETINJU I  CETINJANIMA 

0 Comment
Na Skupštini kluba mladih Nove srpske demokratije predśednik ove stranke Andrija Mandić je kazao “ kako Cetinje nakon napada na djecu ne zaslužuje biti prijstonica”.
Pozivam srpskog vojvodu Mandića da se ukoliko ima ličnog dostojanstva i časti izvine Cetinju i cetinjanima zbog neprimjerene i sramne izjave.
Za mene lično stav prve šubare Crne Gore nije iznenađenje znajući činjenicu da su njemu Čačak, Vranje i Leskovac bliži od Podgorice, Nikšića i Cetinja.
Mandić nije dostojan da spomene ime Cetinja a kamoli da mu dijeli neprimjerene epitete koje u kranjem najbolje govore o samom lideru NSD.
Imajući u vidu da je Andrija Mandić ovo izjavio na Skupštini kluba mladih NSD, još jednom smo svjedoci da on i njegova partija vode retrogradnu šovinističku anticrnogorsku politiku.
Svima nam je jasno da iza zloupotrebe đece koje se desilo na Cetinju stoji Mandićeva Nova srpska demokratija i prosrpske nvo organizacije njoj bliske.
Za Crnu Goru je veoma dobro, a to su pokazali i svi lokalni izbori održani nakon 30.avgusta  da je evidentan  pad povjerenja građana u politiku koju proklamuje Demokratski front.
Po svemu sudeći vrijeme Andrije Manića prolazi samim tim će uskoro krunu prve šubare Crne Gore morati predati najpopularnijem srbinu Milanu Kneževiću.
Na kraju poručujem četničkom vojvodi iz Šavnika da je Cetinje kroz istoriju pobijedilo mnogo veće izdajnike od njega i “pokojne” vlade Zdravka Krivokapića koju nije imao hrabrosti da sruši.

 

[top]