24 jun 2023

AMBASADORKA RAJNKE ZABORAVILA DA DEMOKRATE NE MOGU BITI PARTNERI 

0 Comment
Uvažena ambasadorka nama prijateljske Amerike gospođa Dzudi Rajzing Rajnke je u jučerašnjoj izjavi zaboravila da kaže da Demokrate Alekse Bečića ne mogu biti partneri države koju predstavlja kao ni EU.
Pretpostavljam da ambasadorka Rajnke zna da su Demokrate prilikom pristupanja Crne Gore NATO alijansi bili protiv.
Tačnije oni nijesu učestvovalu u izlglasavanju  ove za Crnu Goru veoma važne odluke jer su je smatrali nevažnom.
Takođe gospođa Rajnke je lično na svojoj koži ośetila neodgovornost Demokrata koje su izigrale dogovor oko formiranja nove Vlade nakon izglasavanja nepovjerenja 43. Vladi.
Suguran sam da ambasadorka SAD kao ozbiljan diplomata zna da Demokratama nije cilj jačanje parnerstva sa EU i Amerikom, već učešće u izvršnoj vlasti i obezbjeđivanje državničke funkcije za Aleksu Bečića.
Predlažem gospođi Rajnke da pažljivo analizira dosadašnje djelovanje i odluke Aleksinih Demokrata pa će joj se odgovor oko iskrenih namjera ovog političkog saveza sam nametnuti.
Predpostavljam da ambasadorka Rajnke koja dolazi iz države koja je primjer patriotizma zna koliko može biti iskren parner onaj koji od svoje državne kuće otima imovinu i ustupa je drugoj državi.
Naši zapadni i evropski partneri bi trebalo da znaju iz kojeg šinjela su izašli funkcioneri Demokratske Crne Gore, koji vješto pokušavaju da prikriju svoje antievropsko djelovanje.
Konsekventi koalicije Za budućnist Crne Gore koji po riječima ambasadorke Rajnke nijesu partneru su za Aleksine Demokrate principijelne gromade.
Milan Knežević i Andrija Mandić za razliku od funkcionera Demokrata su ostali principijelni i zarad fotelja nijesu mijenjali svoju ideologiju.
Za evropski i evroatlanski put naše države ne bi bilo dobro da Demokrate budu dio nove Vlade, jer se u praksi pokazalo da su im fotelje ispred napretka i prosperiteta Crne Gore.

 

[top]