16 feb 2023

ZAŠTO BEČIĆEVIM   DEMOKRATAMA i NJIHOVIM PARTNERIMA SMETA KNJIGA NAJVEĆI ZLOČIN U ISTORIJI?

0 Comment
Crnogorska javnost svjedoči još jednoj demonstraciji sile i bahatosti od strane  Demokratske Crne Gore i njihovim fotelja partnerima, sa kojima vrše lokalnu vlast u Kotoru.
Kao što je javnost imala priliku da čuje, menadžment JU Kulturni centar Nikola Đurković, je prvo odabrio, pa nakon pritiska Bečićevih Demokrata i njihovih koalicionih partnera zabranio, ustupanje sale za promociju knjige “ Najveći zločinu istoriji” autora Jovana Čubranovića.
Šturo saopštenje vd direktora ove ustanove Vladimira Bujšića,  je sraman čin koji treba da služi na čast mrziteljima Crne Gore, koji na nesreću kotorana vrše lokalnu vlast.
Aleksine Demokrate i njihovi interesni koalicioni partneri, se ponašaju kao da je sala Kulturnog centra njihova rodbinska zaostavština, pa sa njome mogu da upravljaju po sopstvenom nahođenju.
Očigledno je da  istinina o zločinima nad Crnogorcima smeta sledbenicima ideologije onih koji su zločine počinili.
Ovim sramnim gestom lokalna samouprava Kotora, koja zahvaljujući koruptivnim radnjama brani svoje fotelje, pokušava da se dodvori svojim nalogodavcima iz srpskog sveta.
Zabrana promocije knjige koja je spomenik istini, je veliki šamar gradu Kotoru, koji mu je ni manje ni više lupila aktuelna lokalna vlast predvođena Demokratama Alekse Bečića.
Bez obzira na neljudske opstrukcije, istina o zločinima nad Crnogorcima će ugledati svjetlost dana, sviđelo se to ili ne sledbenicima politike srpskog sveta.
Kotor nekada jako uporište Liberalnog saveza, je zbog ovog sramnog gesta  lokalne samouprave doživio veliko poniženje,o kojem će se dugo pričati.
[top]