15 sep 2020

30. AVGUSTA CRNA GORA OTVORILA VRATA PROJEKTU VELIKOSRPSKOG NACIONALIZMA

0 Comment

Crna Gora je na parlamentarnim izborima održanim 30.avgusta voljom obmanutih građana koji su glasajući antidržavne patije sa ciljem “ odbrane svetinja” od ni sami ne znaju koga otvorila vrata projektu velikosrpskog nacionalizma koji podrazumijeva da naša država bude sastavni dio tri srpske države zajedno sa Srbijom I Republikom Srpskom.

Nažalost projekat velikosrpskog nacionalizma koji je od 3.juna 2006. godine našoj državi  visi iza vrata zaživio je u trenutku kad smo se spremali za organizaciju popisa stanovništva koji će nova skupštinska većina sprovesti po demokratskim standardima koji će biti propisani u Beogradu. Crnogorska nacijaiI jezik će po njihovim standardima biti “ persona non grata” dok će broj građana koji se izjašnjavaju kao srbi rapidno porasti.Posrbljavanje Crne Gore  će sprovoditi  uz pomoć Srpske pravoslavne crkve  koja će po dobro oprobanom receptu sa parlamentarnih izbora prokleti svakog ko se izjani kao Crnogorac uz obrazloženje da je to protiv njihove kanonske crkve.

U trenucima napretka i prosperiteta na putu ka članstvu u EU građanskoj Crnoj Goru su njeni građani koji su više vjerovali crkvi strane države nego sopstvenim očima  svoju državu skrenuli na put kojim je išla 1918.godine. Iole razuman građanin neke druge države koji dešavanja u Crnoj Gori posmatra sa strane se pita kakav je ovo narod koji više voli komšinu kuću od kuće u kojoj je rođen I u kojoj živi.

Crna Goro ovo nije zaslužila da se nakon 14. godina vraća u lance iz kojih se 2006. godine oslobodila, a sve zahvaljujući glasovima građana koji nijesu željeli da ona slobodna i nezavisna i da se o njonoj budućnosti nikad ne odlučuje u tuđem dvorištu.   Oni koji su podijeljeni u tri koalicije koje su sastavljanje u Beogradu danas se pred očima crnogorske javnosti ipred objektiva kamera potpisivajući sporazim pokušavaju predstaviti veće patriote od bilo kojeg crnogorskog suvereniste, a sve u strahu od reakcije energije koja se desila na patriotskom skupu su u zablud ako misle da će im “kockarski blef” proći.

Oni koji su trojki za spas Crne Gore sastavljali sporazum koji se može nazvati “patriotska lizalica” bi trebalo da znaju da građanskoj Crnoj Gori nije zakržljao mozak i da ona dobro zna šta se krije u pozadini sporazuma za očuvanje Crne Gore koju će za vrijeme svog četvorogodišnjeg mandata ne pitajući Dritana uvesti u projekat tri srpske države.

Građanska i patriotska Crna Gora je 30. avgusta dobila još jedan udarac od kojeg će dugo nositi modricu koja će  nekad zarasti dok bruka građana koji su glasali za one koji crnogorsku slobodu vežu u lance se nikad neće zaboraviti.

 

[top]