21 maj 2017

MLADI PJEVAČI ZASJENILI REGIONALNE ZVIJEZDE

0 Comment

 

MLADI PJEVAČI ZASJENILI REGIONALNE ZVIJEZDE

 

Sinoć je na Cetinju obilježen Dan nezavisnosti Crne Gore uz bogat kulturno-zabavni program i prisustvo velikog broja građana, među kojima je bilo najviše mladih.

U programu su pored regionalnih zvijezda – Bijelog dugmeta, Regine i Valentina, nastupili mladi crnogorski pjevači koji su svojim nastupima, a i po reakciji publike, izazvali veće interesovanje od svojih starijih i iskusnijih kolega.Ova činjenica nas posebno raduje jer smatramo da je krajnje vrijeme da se počne sa ulaganjem u mlade umjetnike.

Obraćajući se prisutnima predsjednik Crnogorske kulturne mreže Aleksandar Damjanović je pozvao mlade da ne slušaju one političare koji ružno govore o Crnoj Gori. Damjanović je istakao da je Crna Gora iznad svega, iznad svakog ličnog, partijskog, ili bilo kog drugog interesa.

On je, takođe, naglasio da je jedino isplativo ulaganje države, ulaganje u mlade.

Damjanović se zahvalio građanima Cetinja i svih drugih crnogorskih gradova, što su u velikom broju prisustvovali proslavi i na taj način iskazali poštovanje prema Danu nezavisnosti koji nažalost, iz godine u godinu, sve više gubi na značaju kod državnih institucija.

Proslava se nastavlja večeras na Žabljaku gdje će u programu pored grupe Valentino koja će održati veliki koncert nastupiti i Branka Šćepanović, Zdravko Đuranović, učenici OŠ Dušan Obradović i ostali mladi izvođači.

Pozivamo građane da večeras dođu na Žabljak, da zajedno obilježimo najveći praznik u novijoj istoriji Crne Gore.

[top]