10 okt 2016

BIRAJ KOGA BIRAŠ – NIKAD NE GLASAJ PROTIV CRNE GORE

0 Comment

 

                 BIRAJ KOGA BIRAŠ – NIKAD NE GLASAJ PROTIV CRNE GORE

 

Imajući u vidu značaj predstojećih parlamentarnih izbora za crnogorsku suverenost, kao i izdajničke poruke prema Crnoj Gori koje dolaze od dijela političkih stranaka koje učestvuju u izbornoj utakmici, naša organizacija je pokrenula kampanju „ Biraj koga biraš – Nikad ne glasaj protiv Crne Gore“.

Ovom kampanjom želimo da pošaljemo poruku svim građanima, a naročito mladima, da svojim glasom mogu uticati da se suverenost Crne Gore ne stavlja na doboš, kako bi željeli oni koji za novac izvršavaju zadatke onih kojima je stalo da naša država izgubi suverenost.

Za potrebe kampanje smo snimili TV spot, i distribuiraćemo stotinu hiljada flajera po svim crnogorskim gradovima.

Žalosno je da pred svake parlamentarne izbore moramo da strijepimo koja će od političkih opcija (procrnogorska ili prosrpska) osvojiti većinu, kao i šta će biti sa budućnošću nezavisne Crne Gore.

Oni koji permanetno rade na satanizaciji crnogorskog identiteta, od 1918 godine pa do danas, u našoj državi pronalaze domaće izdajnike, koji su za novac spremni da prodaju najsvetije što imamo – samu državu.

Nesankcionisanje onih koji rade protiv državnih interesa je pokazatelj da nijesmo, ni nakon deset godina nezavisnosti, uspjeli da izgradimo institucije sistema koje se mogu suprotstaviti svima onima koji rade protiv države.

Legitimno je pravo svakog političkog subjekta da se bori za dolazak na vlast, ali niko nema pravo da šalje poruke kako će eventualnim preuzimanjem vršenja vlasti preispitati odluku koju su građani Crne Gore donijeli na referendumu održanom 21. maja 2006. godine.

Svjedoci smo da predstavnici vlasti i opozicije vode debate o tome ko je od njih prijatelj, a ko neprijatelj Crne Gore, što je jedinstven primjer u svijetu da na političkoj sceni postoje prijatelji i neprijatelji svoje države.

Nadamo se da će ovo biti posljednji parlamentarni izbori o kojima će se voditi polemike da su oni veoma važni  za očuvanje suverenosti Crne Gore.

[top]