18 apr 2016

U ČAST DECENIJE NEZAVISNOSTI KONCERT ŽELJKA SAMARDZIĆA

0 Comment

U ČAST DECENIJE NEZAVISNOSTI KONCERT ŽELJKA SAMARDZIĆA

Crnogorska kulturna mreža će u sklopu programa proslave decenije nezavisnosti koju organizujemo na Cetinju upriličiti poklon koncert regionalne zvijezde Željka Samardzića.
Imajući u vidu značaj jubileja, odlučili smo se da kao glavnu zvijezdu zabavnog programa angažujemo najpopularnijeg pjevača sa ovih prostora, i koji od svih izvođača porijeklom iz Crne Gore ima najviše objavljenih hitova.
Samardzić je pjevač koji pjeva o ljubavi i koji je sigurni smo prihvatljiv za sve građane bez obzira na vjeru i naciju, jer njegove pjesme ne poznaju različitosti I granice.
Publika u Crnoj Gori nema baš često priliku da prisustvuje velikim koncertima na otvorenim ovog pjevača, čiji je nastup koji je 2010. godine održan u Nikšiću bio jedan od najboljih I najposjećenijih koji su od 2006. godine održani u Crnoj Gori.
Samardzić je istako da mu je prije svega velika čast i zadovoljstvo što ga je naša organizacija pozvala da 21. maja na Cetinju održi slolistički koncert. On je pozvao građane da dođu na Cetinje i da zajedno proslave deceniju nezavisnosti Crne Gore.
Samardzić je istakao da ovim koncertom ispunjava želju svojih fanova koji su mu se prethodnih godina obraćali sa Zahtjevom kada će održati veliki koncert u Crnoj Gori.
On je istakao da mu je koncert u njegovom Nikšiču jedan od najdražih u karijeri, i da je na njemu snimio spot za pjesmu Letnja draga.
Takođe naša organizacija će u sklopu programa proslave upriličiti nastup jednog od velikana sa ovih prostora, koji je objavio dosta zanačajnih pjesama o Crnoj Gori, o čemu ćemo javnost obavijestiti u narednim danima.
Crnogorska kulturna mreža će nastupima muzičkih izvođaća predstaviti multietničku i multikulturalnu Crnu Goru, što je njeno nemjerljivo bogastvo.
Naš produkcijiski tim pored poteškoća koje nas prate ulaže velike napore da ovogodišnja proslava bude kvalitetnija od svih dosadašnjih.

[top]