13 jul 2015

BRANO MIĆUNOVIĆ DONIRAO SPORTSKU OPREMU ZA MLAĐE KATERGORIJE KK NJEGOŠ IZ LOVĆENCA

0 Comment

BRANO MIĆUNOVIĆ DONIRAO SPORTSKU OPREMU

ZA MLAĐE KATERGORIJE KK NJEGOŠ IZ LOVĆENCA

 

Crngorska kulturna mreža već treću godinu za redom pored poklona u vidu kulturnoumjetničkog programa u čast trinaestog jula – Dana Državnosti Crne Gore, obezbjeđuje i donacije za mlade Crnogorce i Crnogorke iz dijaspore.

Ove godine smo  obezbijedili besplatne pripreme u Crnoj Gori  za mlađe kategorije KK Njegoš iz Lovćenca.

Takođe, na našu inicijativu, biznismen gospodin Brano Mićunović je za dječake i djevojčice košarkaškog kluba koji ima tradiciju dugu četrdeset godina, donirao  spotsku opremu.

Ovim gestom gospodin Mićunović je još jednom pokazao da je human čovjek i da je uvijek spreman da pruži pomoć onima kojima je potrebna a naročito kada su u pitanju mladi ljudi.

Nažalost, on je jedan od rijetkih crnogorskih biznismena koji je spreman da pruži pomoć mladima.

Košarkaški savez Crne Gore donirao je opremu za seniorsku ekipu ovog kluba koji opstaje zahvaljujući entuzijazmu trenera i ljudi iz uprave kluba.

Prilikom uručenja donacija u Lovćencu je organizovana revijalna košarkaška utakmica između dječaka i djevojčica iz KK Njegoš koji su izrazili neizmjernu zahvalnost našoj organizaciji na podršci.

U razgovoru neki od dječaka i djevojčica su nam rekli da im je san da jednog dana nastupe za neku od reprezenativnih selekcija Crne Gore.

Takođe smo u saradnji sa Udrruženjem crnogoraca opštine Kula  obezbijedili donaciju opreme za školu fudbala „Hajduk junior“, dok im je FSCG donirao fudbalske lopte.

Naša organizacija će i dalje, shodno svojim mogućnostima, nastaviti da obezbjeđuje donacije za mlade iz dijaspore koji su čuvari Crnogorskog identiteta i kulturnog nasleđa.

 

[top]